Activity

Custom injection molding. We produce buckets for food and chemical industry, which optionally also labell. We are cooperating in reasearch and development withing the research project CoSiMa.

Partnerji projekta CoSiMa nadaljujemo z izvedbo eksperimentalnih testiranj

V okviru projekta Povezovanje simulacij, strojev in orodij za optimizacijo procesa proizvodnje polimernih izdelkov (CoSiMa) smo projektni partnerji pri partnerju Kolektor Orodjarna v Postojni izvedli eksperimentalna testiranja za tehnični izdelek Drog potisni z izbranim materialom iz družine PA66 s 35% deležem steklenih vlaken, kjer smo analizirali poleg procesnih parametrov tudi dinamično obnašanje brizgalnega stroja.

Preberi več ...

Partnerji projekta CoSiMa nadaljujemo z izvedbo aktivnosti na zbiranju in analizi proizvodnih podatkov

Z izvajanjem projekta Povezovanje simulacij, strojev in orodij za optimizacijo procesa proizvodnje polimernih izdelkov (CoSiMa) smo partnerji na projektu, z do sedaj izvedenimi aktivnostmi, dosegli pomemben napredek. Realizirali smo prve strojne in programske prototipe izdelkov ter prototipna orodja za eksperimentalna testiranja, ki so namenjeni za podporo nadaljnjih aktivnosti na optimizaciji procesa brizganja, kjer bomo lahko avtomatsko spreminjali nastavitve na brizgalnih strojih.

Preberi več ...

Temperaturno polje dvognezdnega orodja

S parterji simuliramo temperaturno obnašanje med izdelavo plastičnega izdelka za orodje z dvema gnezdoma.

Preberi več ...

Analiza tokovnih razmer v hladilnih kanalih

Pri analizi nihanja procesa zaradi temperature v prostoru nadgrajujemo pristop modeliranja.

Preberi več ...
Stran 1 od 3123

NALOŽBA V VAŠO PRIHODNOST

Eu-Skladi

NALOŽBA V VAŠO PRIHODNOST
x